PA-EL

vodeća tvrtka u Hrvatskoj i regiji u području projektiranja, proizvodnje opreme, izvođenja i održavanja sustava katodne zaštite za ukopane čelične cjevovode i spremnike, armiranobetonske konstrukcije, offshore konstrukcije i brodove te druge specifične čelične konstrukcije/građevine

Novosti

Most Pelješac - Faza izgradnje naglavnica pilota je završena

Montiran je i zadnji distancer anoda na Pelješkom mostu! Prošlo je 14 mjeseci of početka postavljanja opreme za katodnu zaštitu unutar oplata naglavnica pilota budućeg mosta. Više od 83000 distancera, 25 kilometara MMO trakaste anode i 1.7 kilometara titanske spojne trake postavljeno je na ukupno 10 naglavnica pilota. Ovaj veliki pothvat uspješno je odrađen zahvaljujući brojnim tehničarima na terenu, voditelju radova kao i projektnom i inženjerskom timu.

NAPEC 2020 odgođen do rujna

Vrijeme održavanja sajma NAPEC (North Africa Petroleum Exhibition & Conference) se pomiče za rujan zbog potencijalnog rizika za eksponencijalno širenje corona virusa (COVID-19) tijekom masovnih javnih okupljanja. Novi raspored održavanja NAPEC-a je trenutno predviđen za period od 6. do 9. rujna u Međunarodnom kongresnom centru Oran u Alžiru.

NAPEC 2020

Posjetite nas ove godine prilikom NAPEC sajma! NAPEC (North Africa Petroleum Exhibition & Conference) najveća je i najutjecajnija međunarodna izložba i konferencija u sektoru ugljikovodika i energetike u Africi i Sredozemlju, posvećena sjevernoafričkom tržištu i mjesto je za razvoj, rast i upoznavanje profesionalaca u industriji koji dolaze iz cijelog svijeta. NAPEC će se nalaziti u Međunarodnom kongresnom centru Oran u Alžiru, a bit će održan od 15. do 18. ožujka.

PA-EL - ADIPEC 2019

Ove godine smo bili prisutni kao izlagač na Međunarodnoj izložbi i godišnjoj konferenciji o nafti i plinu i energetskim djelatnostima u Abu Dhabiju ADIPEC 2019 obuhvaćajući više od 135.000 m² izložbenog prostora s više od 2000 izlagača iz 135 zemalja širom svijeta, koji se održao od 11. do 14. studenoga. 

ADIPEC 2019

Posjetite naš štand! Ove godine ponosni smo najaviti da kao izlagač (Hall 14, Stand No 14416) sudjelujemo na Međunarodnoj izložbi i godišnjoj konferenciji o nafti i plinu i energetskim djelatnostima u Abu Dhabiju ADIPEC 2019, koji će se održati od 11. do 14. studenoga. ADIPEC je jedan od najutjecajnijih svjetskih događaja u industriji nafte i plina i popratne energetske opreme. ADIPEC je ujedno i najveća izložba i gospodarska konferencija o nafti i plinu u Aziji, Africi, Europi i regiji MENA, koja privlači više od 100.000 stručnjaka. Kao vodeća izložbena platforma, ADIPEC svake godine stručnjacima, gospodarstvenicima i posjetiteljima iz cijelog svijeta nudi mnogobrojne sadržaje, inovacije i mogućnosti za poboljšanje poslovanja. Prema međunarodnim energetskim savjetima IGU i WEC, smatra se da je to jedan od najvažnijih kanala za poslovanje i razmjenu informacija, privlačenje ministara energetike, izvršnih direktora i vodećih donositelja odluka, poslovnih rasprava i razmjene znanja, obuhvaćajući više od 135.000 m² izložbenog prostora s više od 2000 izlagača iz 135 zemalja širom svijeta.

Izgradnja Pelješkog mosta

U Hrvatskoj se gradi Pelješki most, čija je svrha postignuti teritorijalni kontinuitet Republike Hrvatske; to jest, povezivanje južnog odcijepa sastavljenog od Dubrovačko-Neretvanske županije sa ostatkom Hrvatskog kopna. U projektu se ozbiljno posvetila pažnja planiranju anti-korozivne zaštite tijekom projektne faze te je iz tog razloga katodna zaštita specificirana kao ključna metoda kontrole korozije za: - armaturu u blizini mora, - podmorske pilote. Zadatak dizajniranja i postavljanja katodne zaštite je dodijeljen PA-EL konzorciju.

AUTOMA Smart Grid Days 2019

S ponosom najavljujemo Automa Meeting 2019: Smart Grid Days gdje će PA-EL prezentirati sustav katodne zaštite Pelješkog mosta